Hudba a kapely

Hudebně-kulturní akce MAJ FEST je multižánrová akce, zaměřená především na naše místní interprety. Na rozdíl od předchozích ročníků, letos bude učinkovat pouze jeden hlavní účinkující – moderní sbor více než 30 teenagerů z Havířova – FUSION.

Tato parta vám představí svůj cca hodinový program, ve kterém zazním mnohé známé hity ve stylu pop/rock/gospel. Pěvecký sbor FUSION je organizován jako volnočasová aktivita pro mladé lidi, kteří se pravidelně schází ke zkouškám a koncertům, součástí jejich aktivit je motivování mladých lidí k týmové spolupráci, výuce hry na různé hudební nástroje, výuce zpěvu, tance, divadla a dalších forem umění. Nejsou to profesionálové, členy sboru FUSION jsou obyčejní kluci a holky ze středních škol v Havířově, ale určitě vás jejich nadšení a projev nenechá chaldnými.

Koncert sboru FUSION začíná 20.5 v 18:00h na venkovním open-air podiu

FUSION

Jsme moderní pěvecký sbor v Havířově pro každého, koho baví hudba, tanec nebo drama. Náš sbor je otevřený, takže může kdokoliv přijít a naučit se hrát na nástroj a nebo zpívat!

Fusion Havířov je pro studenty od 13 do 21 let. Přidat se může každý koho baví hudba, umí hrát na nějaký nástroj a nebo by se chtěl naučit. PŘIJĎ se podívat na zkoušku KAŽDÉ ÚTERÝ a rozhodni se, zda je Fusion něco pro tebe!

fusion

web