Hudba a kapely

Hudebně-kulturní akce MAJ FEST je multižánrová akce, zaměřená především na naše místní interprety. Na naší rodinnou akci MAJ FEST se vám již od roku 2011 snažíme přinést různé zajímavé interprety, skvělé muzikanty a zpěváky, kteří tvoří hudbu rozličných žánrů a hudebních stylů. Letos budou účinkovat tyto hudební tělesa či jednotlivci.

FUSION

Na naší akci T10&MAJFest budete mít od 17:00h možnost užít si koncert velmi zajímavého souboru FUSION z Frýdlantu nad Ostravicí, který je tvořen více než 20 mladými lidmi – zpěváky, hudebníky, tanečníky.
Fusion je moderní pěvecký sbor ve Frýdlantu nad Ostravicí pro každého, koho baví hudba, tanec nebo drama. Kromě zkoušek děláme koncerty pro veřejnost, víkendová soustředění a letní kempy.
Fusion je pro studenty od 13 do 20 let. Náš sbor je otevřený, takže se může přidat každý, koho baví hudba, umí hrát na nějaký nástroj a nebo by se chtěl naučit. Na tři zkoušky se můžeš přijít podívat zadarmo a potom se rozhodnout, zda je Fusion něco pro tebe.
Přijďte se pobavit, poslechnout si jejich písně v pop/rockovém aranžmá a nechte se strhnout jejich energií nabitou show.

SPOTLIGHT

Program celého našeho společného dne v sobotu 25.5.2024 uzavře koncert velmi zajímavé party SPOTLIGHT, která k nám přijede z Třince a na hlavním podiu rozbalí svůj set od 20:00h.
Kapela Spotlight byla založena v roce 2016 v Třinci. Naší hudbou a indie rockovým stylem bychom chtěli zaujmout naše posluchače a ukázat na ne tak známý hudební žánr v České republice. Máme za sebou vydání několika singlů a loni jsme vydali i naše první plnohodnotné album. Jako kapelu nás spojuje dlouholeté přátelství a zápal do hudby.
Doufáme, že s námi zůstanete až do konce a vychutnáte si jako takovou „třešničku na dortu“ i poslední bod připravovaného programu akce T10&MAJFest