Ladislav Křížek – Vladislav Blahut

Velmi významným jménem letošního ročníku festivalu MAJ Fest bude bezesporu Ladislav Křížek. Tento známý rockový zpěvák, který působil nebo aktuálně působí v kapelách KREYSON, VITACIT, CITRON, v projektu Duo DAMIENS a dalších uskopeních vystoupí na festivalu MAJ Fest v sobotu 17.5 v 17:00 na hlavním podiu. Ve svém akustickém recitálu představí své největší hity a prozradí také nějaké zajímavé informace ze svého pestrého života.
Věříme, že právě tento bod programu bude velkým lákadlem pro mnoho návštěvníků, kteří Láďu Křížka znají a mají rádi jeho písničky a krásný hlas.

Chceme touto cestou velmi poděkovat panu Vladislavovi Blahutovi z Frýdku-Místku, který tohoto umělce na festival MAJ Fest pozval, zorganizoval a dohodnul jeho vystoupení a hlavně zajistil uhrazení honoráře za vystoupení a cestu. Bez této aktivity a hlavně sponzorského daru by nebylo možné koncert takto významného umělce realizovat.

vbservis